Vicces Sétabot – Dudás Sétabot – Dudás Kampósbot – Vadász Elsősegély Dobozzal – Ajándék Vadásznak

7 620 Ft

 

Minden vicces kampósbot egyedi mérettel rendelkezik, körülbelül 88cm, ez 2-3 centimétert eltérhet. Tartozik hozzá egy duda, pálinkás laposüveg és egy elsősegély doboz.

 

Cikkszám: VSB026 Kategória: Címke:

Vicces Sétabot – Dudás Sétabot – Dudás Kampósbot – Vadász Elsősegély Dobozzal – Ajándék Vadásznak

 

Ajándék Vadásznak

 

Ajándék Vadásznak. A Vicces Sétabot egy vicces ajándék ötlet vadászoknak, akik szeretnek nevetni és egyedi tárgyakkal körül venni magukat. Egyesítve a humort és a funkcionalitást, ez a sétabot garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.

A kampósbot anyaga magában foglalja a legjobb minőségű fát, fém részeket, üveget és műanyagot, így nem csak szórakoztató, de tartós és megbízható is. A kombináció egyedi megjelenést kölcsönöz ennek a vicces ajándéknak.

A sétabot részeként tartozik hozzá egy duda, pálinkás laposüveg és egy elsősegély doboz. Minden vicces dudás kampósbot egyedi mérettel rendelkezik, körülbelül 88cm, ez 2-3 centimétert eltérhet.

Legyen szó születésnap, névnap, karácsony vagy bármilyen más alkalomról, a Vicces Sétabot minden örök fiatalt boldoggá tesz és egy emlékezetes ajándékkal gazdagítja az eseményeket. Válaszd ezt az egyedülálló ajándék vadásznak, hogy kifejezhesd a humorodat és szeretetedet azok felé, akiknek igazán különleges ajándékra vágynak!

Mindig tartsd szem előtt az ajándékozott ízlését és érzékenységét, hogy ne sértsen meg senkit. A humor mindig tiszteletteljes és barátságos keretek között maradjon.
Tömeg 0,5 kg
Méretek 88 cm