Vicces Sétabot – Dudás Sétabot – Dudás Kampósbot – Horgász Elsősegély Dobozzal – Ajándék Horgásznak

7 620 Ft

Minden vicces kampósbot egyedi mérettel rendelkezik, körülbelül 88cm, ez 2-3 centimétert eltérhet. Tartozik hozzá egy duda, pálinkás laposüveg és egy elsősegély doboz.

Cikkszám: VSB023 Kategória: Címke:

Vicces Sétabot – Dudás Sétabot – Dudás Kampósbot – Horgász Elsősegély Dobozzal – Ajándék Horgásznak

 

Ajándék Horgásznak

 

Ajándék Horgásznak. A Vicces Sétabot egy vicces ajándék ötlet horgászoknak, akik szeretnek nevetni és egyedi tárgyakkal körül venni magukat. Egyesítve a humort és a funkcionalitást, ez a sétabot garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.

A kampósbot anyaga magában foglalja a legjobb minőségű fát, fém részeket, üveget és műanyagot, így nem csak szórakoztató, de tartós és megbízható is. A kombináció egyedi megjelenést kölcsönöz ennek a vicces ajándéknak.

A sétabot részeként tartozik hozzá egy duda, pálinkás laposüveg és egy elsősegély doboz. Minden vicces dudás kampósbot egyedi mérettel rendelkezik, körülbelül 88cm, ez 2-3 centimétert eltérhet.

Legyen szó születésnap, névnap, karácsony vagy bármilyen más alkalomról, a Vicces Sétabot minden örök fiatalt boldoggá tesz és egy emlékezetes ajándékkal gazdagítja az eseményeket. Válaszd ezt az egyedülálló ajándék horgásznak, hogy kifejezhesd a humorodat és szeretetedet azok felé, akiknek igazán különleges ajándékra vágynak!

Vicces ajándékot adni számos okból lehet kiváló ötlet,  több előnye is lehet, amelyek hozzájárulhatnak az ünnepelt és az ajándék adójának öröméhez:

Emlékezetesség: A vicces ajándékok emlékezetessé teszik az eseményt. Az ilyen ajándékok általában sokáig megmaradnak, mint emlékek a közös nevetésekről és poénokról.Személyesség: A humorérzék személyes dolog. És a vicces ajándékok lehetőséget adnak arra, hogy kifejezd az ajándékozott iránti figyelmedet és a közös tréfákat.

Stresszoldás: Egy jó poén vagy humoros ajándék enyhítheti az esetleges stresszt, segítve lazítani.

Pozitív Emlékek: A vicces ajándékok pozitív élményekkel gazdagíthatják az ajándékozott számára az ünnepet. És az ajándékátadás pillanata is emlékezetes lehet.

Fontos azonban mindig figyelembe venni az ajándékozott egyéni ízlését, érzékenységét és humortűrését. A humor mindig tiszteletteljes és szeretetteljes keretek között maradjon, és kerüljük azokat az ajándékokat, amelyek esetlegesen sérthetik az ünnepelt

Tömeg 0,5 kg
Méretek 88 cm