Vicces Sétabot – Dudás Sétabot – Dudás Kampósbot – Csak Minőség – írható – Szülinapi Ajándék

7 620 Ft

 

Minden vicces kampósbot egyedi mérettel rendelkezik, körülbelül 88cm, ez 2-3 centimétert eltérhet. Tartozik hozzá egy duda, pálinkás laposüveg és egy elsősegély doboz.

 

Cikkszám: VSB047 Kategória: Címkék: ,

Vicces Sétabot – Dudás Sétabot – Dudás Kampósbot – Csak Minőség – írható – Szülinapi Ajándék

 

Szülinapi Ajándék

 

Szülinapi Ajándék. A Vicces Sétabot egy remek ajándék ötlet születésnapra azoknak, akik szeretnek nevetni és egyedi tárgyakkal körül venni magukat. Egyesítve a humort és a funkcionalitást, ez a sétabot garantáltan mosolyt csal mindenki arcára. A kampósbot anyaga magában foglalja a legjobb minőségű fát, fém részeket, üveget és műanyagot, így nem csak szórakoztató, de tartós és megbízható is. A kombináció egyedi megjelenést kölcsönöz ennek a vicces ajándéknak.A sétabot részeként tartozik hozzá egy duda, pálinkás laposüveg és egy elsősegély doboz. Az elsősegély doboz óvszert, cigaretta hüvelyt és fecskendőt foglal magában, ami még humorosabbá teszi az ajándékot. Minden vicces dudás kampósbot egyedi mérettel rendelkezik, körülbelül 88cm, ez 2-3 centimétert eltérhet. A címkén nem szerepel évszám, azt egyedileg kell ráírni!A Vicces Sétabot minden örök fiatalt boldoggá tesz és egy emlékezetes ajándékkal gazdagítja az eseményeket. Válaszd ezt az egyedülálló ajándékötletet, hogy kifejezhesd a humorodat és szeretetedet azok felé, akiknek igazán különleges ajándékra vágynak! Vicces ajándékokkal mindig fel lehet dobni egy születésnapi ünnepet!

A címkén nem szerepel évszám, azt egyedileg kell ráírni!

Vicces ajándék adásának születésnapra több előnye is lehet, amelyek hozzájárulhatnak az ünnepelt és az ajándék adójának öröméhez:

Tömeg 0,5 kg
Méretek 88 cm