,

Hűtőmágnes – Anya – Van Gogh stílusú – Ajándék Anyának – Anyák Napi Ajándék

406 Ft

 

Mérete: 7,5 cm x 7,5 cm, 0,3 cm vastag

Anyaga: Fa/ Papír hátoldalán mágnes csíkkal.

Hűtőmágnes – Anya – Van Gogh stílusú – Ajándék Anyának – Anyák Napi Ajándék

 

Ajándék Anyának

 

Aranyos kis ajándék anyának. Lepd meg ezzel az igazán különleges Van Gogh stílusú hűtőmágnessel. Tökéletes választás az édesanyádnak születésnapra, névnapra, anyák napjára, más különleges alkalmakra, vagy amikor szeretnél egy kis örömet szerezni neki.

A mágnes felületén élénk színű virágok és maci látható, amely örömet hoz minden nap az otthonba.

Mérete 7,5 cm x 7,5 cm, így megfelelően látható és dekoratív a hűtőszekrény vagy más fémfelületek számára.

Egyszerűen rögzíthető bármilyen fémfelületre, például a hűtőszekrény ajtajára vagy a mágneses tábla felületére. Ideális hely a bevásárlólisták, emlékeztetők, vagy gyermekrajzok számára.

Azoknak ajánlott, akik szeretik az aranyos és vidám dekorációkat, valamint azoknak, akiknek fontosak a praktikus és hasznos ajándékok.

Egyedi mintájával és vidám stílusával kitűnik a többi közül, és garantáltan mosolyt csal az édesanyád arcára.

Egy aranyos mintájú mágnes egy kedves és praktikus ajándék lehet az édesanyádnak, és számos okból is jó választás lesz:

Dekoráció: Hűtőmágnesekkel könnyen lehet díszíteni a hűtőszekrényt, vagy más fémfelületeket az otthonban. Ezek a kis dekorációs tárgyak feldobják a konyhát vagy akár az irodai hűtőt is.

Emlékeztetők: Az anyukánk számára fontosak lehetnek azok az emlékeztetők vagy üzenetek, amelyeket hűtőmágneseken hagyhatunk. Így könnyen megjegyezheti fontos dátumokat, feladatokat vagy üzeneteket a család többi tagjának.

Személyes élmény: Ha egy olyan hűtőmágnest választunk, amely az édesanyánk érdeklődési köréhez vagy személyes stílusához illeszkedik, az egy személyes élményt nyújthat számára. Például ha szereti a virágokat vagy a macikat, akkor olyan hűtőmágnest választhatunk, amely ezeket a motívumokat tartalmazza.

Hasznos tárgy: A hűtőmágnesek hasznosak lehetnek a mindennapokban, hiszen könnyen lehet velük jegyzeteket, recepteket vagy vásárlólistákat rögzíteni. Ezáltal praktikus ajándékot adunk az anyánknak, amelyet valóban használhat.

Kis ajándék, nagy öröm: Egy hűtőmágnes egy kis és aranyos ajándék, ami mégis sok örömet okozhat az édesanyánk számára. Nem szükséges nagy beruházás hozzá, de számára mégis sokat jelenthet.

Így a hűtőmágnes egy kedves, praktikus és személyes ajándék lehet, amely minden alkalommal mosolyt csalhat az anyukánk arcára.

Tömeg 0,015 kg
Méretek 7,5 × 0,3 × 7,5 cm